Svarga Loka

//Svarga Loka

Svarga Loka

Svarga Loka este marca speciala BIOPRISAKA care promoveaza in premiera in Romania produse apicole de calitate apiterapeutica. Conceptul de calitate apiterapeutica ca si cel de stupina apiterapeutica sunt sustinute de Societatea Romana de Apiterapie.

Svarga Loka , stupina terapeutica deschisa si apiturism, este un loc de poveste, in apropierea orasului Iasi, Romania.
Oricine duce dorul vietii vii, in natura sau cine doreste sa aiba o scurta experienta a vietii, in preajma unei stupine si a diverselor terapii alternative, a gasit locul cel mai benefic si potrivit.Invitatii sunt delectati de fiecare data cu produse direct din stup si  preparate raw vegane si vegetariene.

Svarga Loka este un rai, atat pentru ADULTI, cat si pentru COPII.

Ce poate fi mai frumos decat sa stai in aerul curat, intr-o livada cu pomi fructiferi, sa te delectezi cu bunatati dulci de la stup, sa fii condus prin diferite practici de energizare, respiratie, echilibrare si vindecare energetica , sa asculti povesti terapeutice ,sa inveti despre plante,purificari si un mod de viata natural si ecologic ?  Asa este in Svarga Loka, in traducere din sanscrita , taramul zeilor.

Intr-o  livada de 3000 de mp, presarata cu stupi, avem o casuta de lemn si un foisor incapator cat pentru vreo 25 de oameni. Foisorul este inchis cu lemn si sticla iarna si seminchis vara. E plin de flori ,vita de vie,obiecte de ceramica, cristale, clopotei de vant  si plante de protectie.Tot locul e scaldat ziua de soarele binefacator si imbaiat seara de  lumina magica a  lunii. Cerul instelat se vede noaptea ca intr-un cinematograf 3D.

Spatiul Svarga Loka este perceput de toti cei care ajung aici ca fiind unul magic si extrem de binefacator, de unde cu greu te mai dai dus.

Turismul apicol combinat cu spiritualitatea romaneasca,  universala si terapiile complementare sunt o alternativa exceptionala de petrecere relaxanta si vindecatoare pentru trup si suflet, a timpului after work, de week-end sau vacanta.

Fondatorii locatiei Svarga Loka Health Retreat and Apiturism sunt Genoveva Salvaras –  holistic therapist  si organizator de evenimente de spiritualitate si terapii complementare la Conferinte Spirituale Romania si Catalin Maxim – apicultor, MBA, membru a Societatii Romane de Apicultura.

Amandoi sunt mari iubitori ai vietii simple, alimentatiei vegetariene si raw-vegane, adora copiii    si  impartasesc cu mare bucurie principiile vietii minunate alaturi de natura.

Misiunea lor este sa deconecteze fiintele umane de la viata nebuneasca si aberanta a orasului, care  isi petrec timpul foarte mult intre zidurile lipsite de viata ale blocurilor si birourilor din  orase si sa le  conectam la energia naturii, meditatiei, linistii sufletesti, a regasirii si iubirii de sine si  vindecarii prin activarea  puterii interioare.

In Svarga Loka gasiti o casuta de lemn pentru activitati terapeutice si relaxare.

Avantajul unic al acestor iesiri  pe taramul stupinei terapeutice deschise si gradinii  senzoriale Svarga Loka este primirea unor terapii , practici si initieri pentru sanatate si echilibrul psihic  ,emotional si fizic pentru care costurile individuale la diversi terapeuti, statiuni sau vacante sunt mult mai ridicate.

Dupa o vizita de cateva ore sau de o zi la noi te vei simti MINUNAT ,ELIBERAT SI USOR , ca dupa o vacanta prelungita in cel mai minunat loc de pe pamant.

2018-07-11T19:01:13+00:00